Про це повідомляє The DairyNews з посиланням на прес-службу “Молочного альянсу”.
Це підтверджують результати незалежної експертизи, яку на регулярній основі проходить продукція підприємств.
На сьогодні Пирятинський та Баштанський сирзаводи випускають сири тверді та плавлені під ТМ «Пирятин» та «Славія», а також сирний плавлений продукт під ТМ «Молочний шлях».
Всі інгредієнти, із яких виробляються тверді та плавлені сири, а також плавлений сирний продукт, зазначаються на упаковці. Маркування виготовленої продукції проводиться під суворим контролем, тому на упаковці позначені абсолютно всі складові продукту.
Слід також зазначити, що на підприємствах Групи компаній «Молочний альянс» підтримується високий санітарно-гігієнічний рівень виробництва, використовується сучасне обладнання і високоякісні інгредієнти. Всі ці складові дають можливість гарантувати високу якість продукції та забезпечувати тривалі терміни її зберігання за умови дотримання відповідних умов та температурних режимів.
Нещодавно незалежна експертиза, з протоколами якої ми пропонуємо ознайомитись нижче, в черговий раз довела високу якість плавлених сирів ТМ «Пирятин» та «Славія» та їх відповідність маркуванню.
Обсяг реалізованої продукції харчової промисловості у січні-серпні 2017 року склав 286 млрд гривень
Венесуэла заказывает Беларуси строительство пяти агрогородков с объектами сельхозпроизводства
Набула чинності нова Інструкція щодо профілактики та ліквідації захворювання тварин на ящур
Пять ключевых ошибок владельцев, из-за которых животноводческий бизнес становится убыточным
Щойно відбулась офіційна церемонія відкриття Східноєвропейського молочного конгресу
В преддверии открытия форума-выставки «Молочная и Мясная промышленность» руководитель