07.09.2017
Джерело: The DairyNews
Регіон: Україна
У заході також взяли участь директор департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль, в.о. начальника управління санітарних та ветеринарно-санітарних заходів на кордоні Держпродспоживслужби Артем Саєнко, Заступник начальника управління – начальник відділу зовнішніх зв’язків та євроінтеграції управління міжнародного співробітництва Олена Курята, директор CUTIS в Україні Ігор Санжаровський, експерт з навколишнього середовища проекту CUTIS та старший експерт з питань торговельної та інвестиційної політики проекту CUTIS Олександра Бровко.

У ході зустрічі учасники обговорили особливості експорту українських товарів до Канади, порядок видачі ветеринарних сертифікатів. Також під час зустрічі йшлося про організацію ознайомчої поїздки представників Держпродспоживслужби до Канади, налагодження співпраці між компетентними органами, тощо.

Сторони домовилися про налагодження плідної співпраці в питаннях розбудови українсько-канадських відносин.

У свою чергу, Андрій Жук наголосив на важливості злагодженої роботи між компетентними органами України та Канади з метою максимального сприяння суб’єктам господарювання у виході на ринок Канади: «Держпродспоживслужба у рамках компетенції вживатиме всі заходи, аби допомогти українському бізнесу адаптуватися до ветеринарних, фітосанітарних, санітарних норм Канади та готова проводити роботу з українськими підприємствами для виконання ними вимог канадського законодавства, яке регламентує постачання харчової продукції».

Щоб залишити коментар, авторизуйтеся

Через експерименти чиновників гуцульські сири можуть зникнути
ФАО отмечает высокое качество белорусских молочных и мясных продуктов
04.09.2017

ЗСТ с Канадой. Что это даст Украине?

11 июля 2016 года было подписано соглашение о ЗСТ между Украиной и Канадой, а 1 августа 2017 оно стартовало. Многие задались вопросом, повлияет ли это на молочный рынок? Разбирались в The DairyNews.
США планують до 2021 року наростити експорт молочної продукції на 5%