Есть ли в Украине проблема фальсификата? Есть. Такая ли она ужасающая, как кажется? — разбирается The DairyNews
04.07.2017
Джерело: The DairyNews
Регіон: Україна

У ході навчання учасники розглянули наступні питання: Система безпеки харчових продуктів у ЄС, законодавство, продовольчо-ветеринарне бюро, погодження третіх країн для експорту до ЄС, перевірки країн експортерів, підготовка документів для FVO, система державного контролю, завдання КО в частині ветеринарії, ферма: основні вимоги, забій великої рогатої худоби, простежуваність та ідентифікація тварин, лабораторний контроль яловичини та продукції з неї.

Організатори цього семінару звернули особливу увагу на базове законодавство операторів ринку харчових продуктів, характерні риси контролю в ЄС, основні заходи, які необхідно здійснити на місцях щодо підготовки українських підприємств з переробки яловичини для експорту.

Також було наголошено на необхідності організації контролю на науковій основі, забезпеченні гігієни вздовж усього ланцюга, превентивному контролі та превентивному забезпеченні безпеки, своєчасному інформуванні всіх задіяних сторін про потенційні та наявні загрози (RASFF), прозорості ланцюга постачань — простежуваність з метою своєчасного відкликання.

Щоб залишити коментар, авторизуйтеся

Британские сыровары возрождают традицию «крещения» сыром
01.07.2017

Что даст Украине введение системы HACCP?

До 1 января 2019 года все животноводческие предприятия Украины должны перейти на систему HACCP. Что это за система и что она даст разбирались в The DairyNews.
Батуми глазами The DairyNews