У ході навчання учасники розглянули наступні питання: Система безпеки харчових продуктів у ЄС, законодавство, продовольчо-ветеринарне бюро, погодження третіх країн для експорту до ЄС, перевірки країн експортерів, підготовка документів для FVO, система державного контролю, завдання КО в частині ветеринарії, ферма: основні вимоги, забій великої рогатої худоби, простежуваність та ідентифікація тварин, лабораторний контроль яловичини та продукції з неї.
Організатори цього семінару звернули особливу увагу на базове законодавство операторів ринку харчових продуктів, характерні риси контролю в ЄС, основні заходи, які необхідно здійснити на місцях щодо підготовки українських підприємств з переробки яловичини для експорту.
Також було наголошено на необхідності організації контролю на науковій основі, забезпеченні гігієни вздовж усього ланцюга, превентивному контролі та превентивному забезпеченні безпеки, своєчасному інформуванні всіх задіяних сторін про потенційні та наявні загрози (RASFF), прозорості ланцюга постачань — простежуваність з метою своєчасного відкликання.
Пять ключевых ошибок владельцев, из-за которых животноводческий бизнес становится убыточным
Щойно відбулась офіційна церемонія відкриття Східноєвропейського молочного конгресу
В преддверии открытия форума-выставки «Молочная и Мясная промышленность» руководитель