Про це розповів президент Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігор Бартковський під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент Укрінформу.
«Таким чином буде здійснюватися контроль за м’яким морозивом, яке в нас продається на вулиці, в кафе, ресторанах, з точку зору сировини та якості його виготовлення», — пояснив Бартковський.
Він додав, що ДСтУ на м’яке морозиво було розроблено у 2017 році.
За словами Бартковського, на сьогодні в Україні майже всі виробники морозива працюють відповідно до існуючих держстандартів.
Нагадаємо, на сьогодні в Україні існують такі ДСтУ для виробників морозива: 4733 «Морозиво молочне, вершкове, пломбір», 4734 «Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід» та 4735 «Морозиво з комбінованим складом сировини».
Украинские молочники нашли альтернативу пальмовому маслу: закупают технические жиры, — Максим Гончар
Пять ключевых ошибок владельцев, из-за которых животноводческий бизнес становится убыточным
Щойно відбулась офіційна церемонія відкриття Східноєвропейського молочного конгресу
В преддверии открытия форума-выставки «Молочная и Мясная промышленность» руководитель